Menu luk
OBS! Du er på backoffice.finansforbundet.dk, kopier ikke links herfra med henblik på distribuering i nyhedsbreve eller andre steder.

Et arbejdsliv i bevægelse

Siden Coronaens indtog i verden er der sket mange store omvæltninger og bevægelser både i det fysiske og psykiske arbejdsmiljø. Vi har fået mulighed for at udføre vores arbejde andre steder end på kontoret og mange har dermed oplevet en større fleksibilitet i deres hverdag.
Digitalisering og virtuelle møder har taget et kvantespring i det forløbne år, hvilket gør, at vi skal dyrke vores arbejdsfællesskaber på en ny og anderledes måde.

24. jun. 2021
1 min

Den aftale som Finansforbundet Jyske Bank Kreds har indgået med banken om hjemmearbejde giver mulighed for, at mange af os fremover kan opnå den større fleksibilitet, det giver at arbejde udenfor arbejdspladsen. Vi synes det er en god aftale, som vi håber vil give medarbejderne øget trivsel og dermed godt arbejdsmiljø.


Det handler nu om at finde gode veje ind i at blive en god medarbejder, kollega og leder på distancen. Alt det nye kræver, at vi taler sammen – for uanset om du selv benytter dig af hjemmearbejde eller ej, vil de nye arbejdsmåder få indflydelse på din måde at arbejde på. Med de nye arbejdsrutiner følger derfor et behov for gode snakke i afdelingen og med din leder om, hvad der fungerer godt og hvad I måske har brug for at justere på, for at få et godt arbejdsmiljø, selvom I måske ikke ser hinanden fysisk til hverdag.


Husk, vi er stadig midt i undersøgelsesfasen, så vi skal være lidt tålmodige og det er vigtigt, at vi bliver klogere sammen.

Seneste nyt