Menu luk
OBS! Du er på backoffice.finansforbundet.dk, kopier ikke links herfra med henblik på distribuering i nyhedsbreve eller andre steder.

Tak for valget

Af arbejdsmiljørepræsentant, Øst Pernille Sværke

22. sep. 2023
1 min

I valget af mig har I fået en engageret og dedikeret arbejdsmiljørepræsentant, der brænder for at hjælpe andre og vil gøre mit til, at alle her i Jyske Bank har det godt.

Valget vil jeg bruge til at gøre en forskel bag linjerne. Samle unge som ældre på en god arbejdsplads, hvor vi får udnyttet de gode kompetencer på kryds og tværs, så alle trives. Arbejde for, at både udfordringer og udvikling forbliver arbejdspladsens ansvar og ikke alene den enkelte medarbejders.

I dialog med dig og dine kollegaer vil jeg arbejde for et arbejdsmiljø med fokus på trivsel, udvikling og samarbejde.

Særligt brænder jeg for fællesskabet på arbejdspladsen. I denne tid med de mange forandringer som eksempelvis distancearbejde, den digitale udvikling, klima og bæredygtighed, mener jeg, at arbejdet med fællesskab og tryghed, er et af de vigtigste parametre, i forhold til at skabe tryghed og trivsel for os som medarbejdere.

Trivsel er individuelt, men skabes i fællesskab.

Tøv aldrig med at tage kontakt til mig.

Jeg er at finde på Finansforbundet Jyske Bank Kreds´ kontor i Lyngby. Kig endelig ind, når der er lys på kontoret – du er altid velkommen. Jeg kan dog være på farten, så ring tlf. 20 45 80 23 eller skriv i stedet.

 

Seneste nyt