Menu luk
OBS! Du er på backoffice.finansforbundet.dk, kopier ikke links herfra med henblik på distribuering i nyhedsbreve eller andre steder.

Sådan anvender du kunstig intelligens (AI)

Tidspunkt
13. nov. 2024 - 13. jan. 2025
Format
Kursusforløb, Online
Afholdelsessted
Online
Tilmeldingsfrist
23. oktober 2024
Pris
Gratis
Kun for
Ledige og kommende ledige
Målgruppe
Ledige
Åben
1 3

Kurset er for dig, der er ledig eller opsagt.

I en verden, hvor teknologi udvikler sig med lynets hast, er det afgørende, at du har kompetencerne til at navigere i det stigende komplekse landskab af kunstig intelligens. Dette kursus er skræddersyet til dig, der ønsker at træde ind i en verden af digitale intelligente løsninger og være på forkant med innovation.


Kunstig intelligens er ikke længere fremtiden - det er nu. Med dette kursus vil du få en dyb forståelse af, hvad kunstig intelligens er, og hvordan den anvendes i forskellige brancher. Du vil ikke blot overfladisk berøre emnet, men dykke ned i konkrete anvendelser inden for områder som Automation (RPA), Business Intelligence (BI), eller endda udviklingen af intelligente chatbots som ChatGPT.

Indhold

  • Teoretisk og praktisk forståelse af kunstig intelligens og hvor det bliver brugt
  • Udviklingsbaseret viden om anvendelse af kunstig intelligens i forskellige løsninger til tekst og grafik
  • Udviklingsbaseret viden om værktøjslandskabet og prompt engineering (prompting)
  • Forudsætninger og metodikker inden for kunstigt intelligens i relation til forskellige temaer
  • Mulighed for certificering og eksamen på Akademiuddannelsen i IT i en specialiseringsdel, hvor en mere specifik anvendelse undersøges
     

Udbytte
Når du er færdig med dette kursus, har du fået en introduktion til at anvende kunstig intelligens i en relevant kontekst for at løse specifikke problemer. Du vil komme styrket ud af forløbet med en teoretisk robusthed i AI i forhold til temaerne: data, etik, jura, roller, kompetencer, ledelse, brancher og kultur. Derudover får du praktiske kompetencer i forhold til anvendelse af modeller til Prompt Engineering både til tekst og grafik, certificering indenfor kunstig intelligens - samt værktøjer og metoder til styrkelse af en lang række formål indenfor områderne: Ansøgninger, cv, tidsbesparelser, nye perspektiver, læringsmuligheder, resultatoptimeringer, osv. Da forløbet er skræddersyet, vil det også give dig mulighed for, at komme på banen med dine egne ønsker og behov.

Tilmeld dig nu og træd ind i fremtiden med selvtillid.

Eksamen
Aflevering af den skriftlige del: den 3/1 2025.

Eksamination - den mundtlige del: 13. januar 2025. 

ECTS-point: 10

Din underviser er Kim Elkjær Marcher-Jepsen fra Erhvervsakademi Aarhus.

Tidspunkt og format
Med stor ekspertise indenfor online læring, guides du på en ligefrem og naturlig måde af underviseren igennem oplæg, øvelser og gode reflekterende dialoger. Kurset udbydes som 100% online med aktiv deltagelse og inddragelse på følgende datoer fra kl. 8.30-14.30 alle dage:

  • 13/11 2024
  • 18/11 2024
  • 25/11 2024
  • 29/11 2024
  • 02/12 2024
  • 09/12 2024

Vi gør opmærksom på, at navn-, cpr. nr., adresse og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser, kursusudbyder og evt. konferencested alene til brug for deres afvikling af arrangementet. Dit navn, email, billede og video kan være synligt for andre deltagere, når du logger på eventet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

Når du som ledig registrerer din kursustilmelding hos din A-kasse, skal du skrive, at kurset er arrangeret af dit fagforbund ”Finansforbundet”, da du har mulighed for at deltage i uddannelse på op til 2 uger arrangeret af Finansforbundet. Der er 2 lektioner pr. dag, og kurset er et lukket kursus. Gå ind på FTF-A’s tast selv service med NemID og registrer din uddannelse.

Kontakt Kursusadministrator

Monica Christiansen

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund