Menu luk
OBS! Du er på backoffice.finansforbundet.dk, kopier ikke links herfra med henblik på distribuering i nyhedsbreve eller andre steder.
Brug istedet dette link hvis du skal linke til en side: https://backoffice.finansforbundet.dk/dk/kredse/finansforbundet-i-nykredit/

Finansforbundet i NYKREDIT

Finansforbundet i Nykredit er den lokale afdeling af Finansforbundet i Nykredit koncernen. Vi repræsenterer ca. 3.000 medlemmer og arbejder for at varetage dine interesser og gennemføre Finansforbundets politiske programmer.

Kredsforside

Finansforbundets nyhedsoversigt

Arrangementer i Finansforbundet i Nykredit

Om Finansforbundet i Nykredit

For medlemmer

For tillidsvalgte

Bliv tillidsrepræsentant

Bliv tillidsrepræsentant og gør en forskel for dig selv, dine kolleger og din arbejdsplads. Her kan du blive klogere på rollen, opgaverne og dit udbytte.

Læs mere her
De 6 kandidater 1800X1350

Bliv medlem

Det bedste du kan gøre i en verden, der er i forandring, er at bevæge dig. Vi leverer fundamentet for trivsel i dag og åbner døre til din udvikling i fremtiden. Gør som otte ud af ti finansansatte i Danmark: Bliv medlem af Finansforbundet.

Bliv medlem i dag
Bliv medlem

Kontakt os

44 55 25 00

Du er velkommen til at ringe til vores kredskontoret. Vi har åbent mandag til torsdag fra 8.30-16.00 og fredag fra 8.30-15.00.

Du kan også skrive til finansforbundet@nykredit.dk