Menu luk
OBS! Du er på backoffice.finansforbundet.dk, kopier ikke links herfra med henblik på distribuering i nyhedsbreve eller andre steder.

Videreuddannelsen - Sådan forstår du konflikter

Tidspunkt
28. okt. 2024 - 29. okt. 2024
Format
Kursusforløb
Afholdelsessted
Scandic Spectrum
Kalvebod Brygge 10
1560 København V
Tilmeldingsfrist
30. september 2024
Pris
Gratis
Kun for
Alle tillidsvalgte i Finansforbundet
Målgruppe
Tillidsrepræsentanter
Udsolgt
2 8

Sådan forstår du konflikter

På dette specialiseringsmodul sætter vi fokus på din evne til at samarbejde samt tilgå konflikter med et konstruktivt mindset. Konflikter og/eller uenigheder er en stor del af hverdagen som tillidsvalgt og et generelt livsvilkår i organisationer, derfor klæder vi dig på til at kunne sparre med både ledere og kolleger i konflikt- og uenighedssituationer.

Du opnår samtidig viden om, hvordan en konstruktiv uenighedskultur understøtter trivsel, tillid og et godt psykisk arbejdsmiljø. 

Dagene veksler mellem teori og praksis, dog er der høj vægtning af det praktiske i form af øvelser, så du bliver fortrolig med redskaberne.

Dit udbytte:

  • Du opnår en grundlæggende viden og forståelse for, hvordan konstruktiv konfliktforståelse gennem et mediationsmindset understøtter samarbejde og arbejdsfællesskaber, så parterne oplever at være ”set, hørt og forstået”.
  • Du får værktøjer, modeller og redskaber, så du kan sparre med ledere og kolleger om forståelse, forebyggelse og håndtering af uenigheds- og konfliktsituationer.
  • Du styrker din forståelse for, hvordan du medvirker til, at uenigheder og tvister ikke udvikler sig til fastlåste konflikter.
  • Du får en grundlæggende viden om de menneskelige reaktionsmønstre og forsvarsmekanismer i konfliktsituationer.
  • Du opnår indsigt i, hvordan en konstruktiv uenighedskultur kan understøtte trivsel, tillid og det psykiske arbejdsmiljø.

Dit navn, stilling, e-mail og virksomhed kan blive videregivet til underviser og konferencested, alene til brug for deres afvikling af arrangementet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse i forhold til videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en mail til clu-gdpr@finansforbundet.dk med angivelse af navnet på arrangementet.

Kontakt Kursusadministrator

Afmeld ?

Du er nu afmeldt arrangementet

Hvis du har betalt for arrangementet, får du beløbet tilbagebetalt.
Arrangementet vil ikke længere fremgå på din liste i Mit forbund