Menu luk
OBS! Du er på backoffice.finansforbundet.dk, kopier ikke links herfra med henblik på distribuering i nyhedsbreve eller andre steder.

RETTEN TIL AT
VÆRE DIG

Uanset hvem du er, skal du kunne gå på arbejde og trygt sætte dine kompetencer, faglighed og personlighed i spil. Mød LGBTQ+-medlemmer og bliv klogere på vores indsatser for et inkluderende og mangfoldigt arbejdsliv i den finansielle sektor.

LGBTQ+ i fokus

Tilmelding

Tak for festen!

Vi er stolte af at gå med endnu et år til Copenhagen Pride og ser frem til næste år.

Vores initiativer for mangfoldighed og inklusion

Finansforbundet arbejder hver dag for at skabe plads til forskellighed i finanssektoren

Derfor arbejder vi for din ret til at være dig, også når du går på arbejde. Diversitet og inkluderende arbejdsfællesskaber fremmer et arbejdsliv i trivsel, blomstrende virksomheder, innovation og et mere retfærdigt samfund. Det viser forskningen. Det viser virkeligheden.

Vi støtter Priden

Finansforbundet er supporter af
Copenhagen Pride 2023

Igen i år er vi stolte af at være en del af fællesskabet, der støtter op om Copenhagen Pride og retten til at være dig. I Finansforbundet anerkender vi mangfoldighed og diversitet som en styrke, der skal respekteres og værdsættes.

Arbejdsliv og udvikling

Få en samtale om dit arbejdsliv

Finansforbundet hjælper dig med at trives og lykkes i dit arbejdsliv. Vi er din uvildige sparringspartner og vores dygtige konsulenter sidder klar til at give dig sparring. Log på Mit Forbund for at booke en karrieresamtale.

Mit forbund